11 JAAR GESPECIALISEERD IN DAKKAPELLEN!
Een dakkapel is een effectieve en aantrekkelijke oplossing om een zolderverdieping geschikt te maken als hobby- of extra slaapkamer.
Uw dakkapel staat bloot aan wind, regen en sneeuw en is daardoor dus kwetsbaar. De juiste materialen en de nodige kennis van zaken zorgen ervoor dat u zonder problemen, jarenlang plezier heeft van uw extra ruimte. Laat uw dakkapel daarom plaatsen door iemand met kennis van zaken. Een dakkappel vergroot de effectieve ruimte van uw woning en brengt zon, licht en lucht in uw woning. Onze dakkapellen zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen en worden voor u op maat gemaakt. Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over alle mogelijkheden.

Wij hebben verschillende onderhoudsarme kunststoffen waar wij u graag kennis van laten nemen. Zo kunnen wij u een dakkapel leveren die geheel naar uw wens is.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

DE VOORDELEN VAN EEN ADEBA DAKKAPEL
•  de dakkapel wordt door ons persoonlijk bij u ingemeten.
•  geplaatst- glas en waterdicht.
•  van buiten (onderhoudsvrij) afgewerkt.
•  schriftelijke garantie op constructie en lekkage.
•  Houtlijkend en onderhoudsarm..
•  scherpe prijs.

ONZE ANDERE WERKZAAMHEDEN
•  velux- dakvensters plaatsen.
•  binnenafwerking dakkapellen.
•  vernieuwen binnen- buitenkozijnen, ramen en deuren
   inclusief HR++ glas.
•  het verzorgen van uw verbouwing.

ADVIES
Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet altijd zicht heeft op de regelgeving van de overheid. Wanneer moet u bijvoorbeeld een bouwvergunning aanvragen? Adéba Dakkapellen geeft u antwoord. De regels voor een bouwvergunning zijn opgesteld om onder meer de veiligheid van u en van omwonenden te waarborgen en omdat een dakkapel moet passen in de omgeving.

Of u een bouwvergunning nodig heeft, hangt onder meer af van de zijde van het huis waar u de dakkapel wilt plaatsen. Een dakkapel met een plat dak aan de achterzijde van de woning is in principe vergunningsvrij, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Adéba Dakkapellen is op de hoogte van alle eisen en kan u prima adviseren.

BOUWVERGUNNING
Dakkapellen vergunningsvrij volgens VROM
Let op! informeer bij uw gemeente naar eventuele aanvullende lokale regelgeving. Indien gewenst kunnen wij u hierin adviseren.

GARANTIE
Garantie is 10 jaar schriftelijk, op voor een houten kozijn en/of houten buitenschil, inclusief hang- en sluitwerk, rooster en constructie.

De garantietermijn geldt bij normaal gebruik en onderhoud.

Kijk voor meer informatie op www.hertalan.nl

 
  © Adeba - Alle rechten voorbehouden